DERBI NA POLJUDU

FOTO Barcini skauti pratili talentiranog Hajdukovog beka u derbiju

Foto: Pixsell

BARCELONA je zatražila dvije ulaznice za derbi Hajduka i Dinama kako bi skauti slavnog kluba gledali uživo Domagoja Bradarića.

Goran Vučević, bivši Hajdukov sportski direktor koji radi kao Barcelonin skaut, došao je na Poljud u društvu s još jednim skautom katalonskog kluba, Jeromeom Bigotom.

Barcelona se najavila baš zbog Bradarića, javio je prije nekoliko dana Dalmatinski Portal, a igrače Hajduka i Dinama gledali su i Lille, Anderlecht, Nice, Real Sociedad, Norwich, Sampdoria, Slavia Prag, Austria Beč.

Podsjetimo, nedavno se pojavila informacija da je za Bradarića zainteresiran Atletico Madrid. Skauti tog kluba su na nekoliko utakmica gledati 19-godišnjeg lijevog beka, ali je kasnije iz Madrida stigla poruka: "Nema tu ništa."

Najmlađi kapetan u povijesti Hajduka, odbili ponudu Lillea za njega

"Riječ je o sjajnom igraču i izuzetnom mladiću koji se jako dobro nosi s pritiscima koji se na njega postavljaju. Interesa ima, ali konkretnih ponuda ne. Danas se priča o Atleticu, sutra će o nekom drugom klubu, ali nešto bi trebalo pitati i Hajduk. Neka i oni kažu svoj dio priče. U svakom slučaju ne treba dizati nikakve tenzije jer trenutačno stvarno nema smisla da se naklapa", rekao nam je Bradarićev menadžer Kodro.

U posljednjem derbiju Hajduka i Dinama Bradarić je postao najmlađi kapetan u povijesti Hajduka, a u zimskom prijelaznom roku je splitski klub odbio ponudu Lillea za njega.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više