FOTO Plazibat s gipsom, Boban, Milanović... Evo tko je bio na finalu Lige nacija

Luka Stanzl

HRVATSKA je nakon penala izgubila od Španjolske u finalu Lige nacija. Regularni dio i produžeci završili su 0:0, a u raspucavanju su za Hrvatsku promašili Lovro Majer i Bruno Petković, dok je kod Španjolaca Aymeric Laporte pogodio prečku. Finale na rasprodanom stadionu De Kuip u Rotterdamu pratile su brojne poznate osobe. Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, koji je u Nizozemsku stigao sa suprugom Sanjom Musić Milanović, susret je pratio u društvu predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina.

Uz njih su bili i legendarni hrvatski nogometaš, a sada šef nogometa u UEFA-i Zvonimir Boban, bivši hrvatski reprezentativac Aljoša Asanović, kao i portugalska nogometna zvijezda Luis Figo te UEFA-in ambasador natjecanja, Nizozemac Giovanni van Bronckhorst.

Na tribinama Feyenoordovog stadiona bio je i kompletan vrh Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Hrvatske nogometaše bodrili su i brojni drugi sportaši, među kojima i kikboksač Antonio Plazibat, koji je došao s gipsom na ruci nakon što je u subotu poražen u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije.

Pročitajte više