hnl

FOTO Riječani se sprdaju na svoj račun nakon drame s VAR-om

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

GORICA i Rijeka remizirale su u nedjelju bez golova u utakmici 22. kola HNL-a i drugom derbiju dana nakon Osijeka i Dinama, a susret je sudio Fran Jović.

Utakmica je bila bez pogodaka sve do 91. minute kad se odvila prava drama, a glavnu riječ ponovno je u HNL-u imao VAR koji je ispravio odluku suca. 

Štefulj je ubacio loptu, a Čolak je bio precizan glavom. Međutim, sudac Jović konzultirao je VAR i pokazao da je Čolak igrao rukom te poništio taj gol.

Za razliku od trenera Dinama, koji teško izlazi na kraj sa sudačkim odlukama, dan nakon drame s VAR-om Riječani to jako dobro podnose. Klub s Rujevice objavio je na društvenim mrežama fotografiju kojom se sprdaju na vlastiti račun zbog drame s VAR-om.

Na fotografiji su Antonio-Mirko Čolak i Daniel Štefulj i treća osoba koju predstavlja VAR. Čolak je napokon odlučio platiti ručak mladom beku za to što mu je asistirao kod prethodna dva gola (a umalo i protiv Gorice, da VAR nije poništio gol), ali je VAR u posljednjem trenutku promijenio odluku i kazao da ručka - nema.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više