FOTO Štimac s Hajdukovim upaljačem došao na potpis za novi klub: "Uvik sa mnom, HŽV!"

Foto: Facebook

IGOR ŠTIMAC stigao je u Dohu i preuzeo Al Shahaniyu Qatar, zamijenivši Portugalca Josea Fernanda koji je dobio otkaz nakon poraza od deset golova razlike od Lekhwiye u prvenstvu. Bivši hrvatski izbornik prve dojmove podijelio je na društvenim mrežama, a nakon potpisa ugovora opustio se uz večeru te objavio nekoliko fotografija.

"Prvi dani  Dohi, sjajni dojmovi. Samo se nadam kako će rezultati uslijediti", objavio je Štimac uz galeriju fotografija iz katarske metropole na društvenim mrežama.

"Zakon upaljač, HŽV!", komentirao je jedan od njegovih prijatelja fotografiju iz restorana na kojoj je Hajdukov upaljač.

"Uvik sa mnom i u meni, HŽV!!!", napisao je Štimac na komentar.

Štimac je već radio na Bliskom istoku, bio je trener iranskog Sepahana od 2015. do 2016. godine. U Dohu je stigao s referencama bivšeg trenera nekoliko klubova u HNL-u (Hajduk, Zagreb, Zadar), a najznačajniji angažman dosad bio mu je onaj na klupi hrvatske reprezentacije.

Prvi ispit imat će četiri dana nakon nove godine, a najveća zvijezda momčadi mu je bivši branič Real Madrida Alvaro Meija.

Pročitajte više