Foto - Torca ne posustaje: Kodeks i u Norveškoj!

HAJDUK je prvoligašku sezonu zaključio prije mjesec dana, a dok su se igrači prije jutrošnjeg okupljanja odmarali, Torcida je i dalje bila aktivna, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Predstavništvo Kluba navijača Hajduka podsjetilo je gradonačelnika Keruma ispred Gradskog poglavarstva na neispunjeno obećanje o usvajanju Kodeksa, koje je dao na Skupštini u studenom prošle godine.

Još od ustoličenja Joška Svaguše na mjesto predsjednika Bijelih bez ikakvog natječaja, zahvaljujući činjenici da je Kerumov poslovni partner, Torcida se upustila u žestoku bitku za usvajanjem Kodeksa - temeljnog dokumenta upravljanja Hajdukom, koji bi trebao unijeti red u klub i potjerati kvazimenadžere i ine "stručnjake" daleko od Poljuda.

Navijači Hajduka izrazili su na stotinama mjesta svoj stav o ekipi koja vodi klub i zahtjev za usvajanjem Kodeksa, a neka od najzanimljivjih bili su Kongo, Panama, Japan, Irak, Nizozemska...

Ovoga puta destinacija je bila daleka Norveška, gdje su se fanovi Bijelih, sudeći prema fotografijama, odlično zabavljali...

Pročitajte više