SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Fotografija koja pokazuje koliko se suigrači dive Marinu Šegi

Foto: Index

Sve o Svjetskom prvenstvu saznajte klikom OVDJE.

NITKO nije očekivao da će Hrvatska na SP-u u rukometu briljirati te da će prvi krug proći s maksimalnim brojem bodova. Jedan od najzaslužnijih za čudesne pobjede Hrvatske bio je golman Marin Šego. Šego je branio odlično protiv Islanda, briljirao je protiv Makedonije, a protiv Španjolske zaključao je svoja vrata i bio je najzaslužniji za veličanstvenu pobjedu 23:19.

Červar i svi igrači ističu da je Šego ključ hrvatskih uspjeha u Njemačkoj, a neki od njih hvale hrvatskog golmana na zanimljive i originalne načine.

Jučer ga je pohvalio Zlatko Horvat objavivši na Instagramu fotografiju koja vjerojatno najbolje opisuje izvedbu prvog hrvatskog vratara protiv Furije. Na montaži se vide rukometna vrata zazidana Lego kockama. Jako dobra igra riječi – Šego, Lego.

Na sličan način i na sličnu foru je i Krešimir Kozina nahvalio svog golmana. Dok su se hrvatski reprezentativci šetali ulicama Kölna, Kozina je fotografirao Šegu ispred dućana s Lego kockama.

Hrvatska će tako u drugi dio natjecanja u Kölnu prenijeti maksimalna četiri boda, dok će Španjolska prenijeti dva boda. Po tri boda su iz skupine A prenijele Njemačka i Francuska, dok će Island i Brazil u drugi krug krenuti bez bodova.

Pročitajte više