Francuska legenda: Griezmann definitivno ide u Manchester

Foto: Getty Images/Guliver Image

VEĆ se mjesecima nagađa o prelasku Antoinea Griezmanna, jednog od najboljih nogometaša Europe, u Manchester United. No napadač Atletica i Francuske još je u Madridu i trpa golove.

Posljednjih tjedana ponovo su se pojavile informacije o tome da će Griezmann na kraju sezone ipak napustiti Atletico i prijeći na Old Trafford, a njegov sunarodnjak i legenda Arsenala Emmanuel Petit tvrdi da je već sve gotovo.

"Definitivno će doći u United. Sjajno surađuje s Paulom Pogbom u reprezentaciji i jako su dobri prijatelji. Donijet će Manchesteru golove, asistencije i pobjednički mentalitet. Griezmann je u posljednje četiri godine napredovao za jednu razinu svake godine. Ima velike ambicije, bit će sjajno pojačanje za United", rekao je Petit.

Griezmanna Atletico neće moći zadržati ako Jose Mourinho odluči potrošiti dovoljno novca za igrača koji bi se, uvjereni su mnogi, savršeno uklopio među Crvene vragove. Dok engleski tabloidi najavljuju mogući odlazak Waynea Rooneyja od jučer i u Kinu, koeficijenti na kladionicama na Griezmannov prelazak na Old Trafford sve su manji i manji. 
 

 

 

 

Pročitajte više