US OPEN

Francuski tenisač pustio meč na US Openu? Spremio je torbu prije kraja

Foto: EPA

FRANCUSKI tenisač Benoit Paire izgubio je u prvom kolu US Opena od Britanca Camerona Norrieja s 3:0 u setovima. Paire, 173. tenisač svijeta, bio je daleko od statusa favorita protiv devetog tenisača svijeta Norrieja, no dojam je da je prelagano pustio da ga Britanac pobijedi. 

Norrie je u prvom i trećem setu pobijedio sa 6:0, dok je Paire dobar otpor pružio tek u drugom setu, koji je Norrie pobijedio 7:6. Prvi je set trajao 19 minuta, a treći 20. Paire je kod 5:0 u trećem setu već spremio stvari u torbu kako bi mogao što prije napustiti teren. 

Poznat po tankiranju

"Nije mi bilo lako od početka godine. Osjećam se loše na terenu i danas je opet bilo tako. U drugom setu sam vodio 5:3 i trebao sam ga osvojiti. To bi bilo dobro za moju glavu, ali moji demoni su se vratili. Nisam siguran da ću nastaviti igrati ove sezone. Možda sada stanem i vratim se sljedeće godine", rekao je nakon meča Paire.

Francuski tenisač poznat je po čudnom ponašanju i povremenom tankiranju, odnosno puštanju mečeva zbog premalog zalaganja na terenu. Ovim je nastupom zaradio 80 tisuća dolara, no moguće je da će mu ih organizatori oduzeti. 

Pročitajte više