Francuzi najavili da neće biti dočeka. Pogledajte što su im priredili Parižani

Foto: Twitter

NAKON bolnog i razočaravajućeg poraza poslije penala u finalu SP-a od Argentine, nogometaši Francuske su u prvi trenutak odbili bilo kakav doček. Nakon razočaranja nije im bilo ni do kakvog slavlja, već su samo željeli otići svojim kućama.

No, plan se promijenio, a igrači su ipak u Parizu dobili veličanstven doček s nekoliko desetaka tisuća navijača koji su im zahvalili na sjajnim igrama i srebru. Izbornik Didier Deschamps je objasnio zbog čega je došlo do preokreta. Deschamps je rekao kako je  dužnost igrača da zahvale navijačima na podršci iako je razočaranje veliko.

"Naša je dužnost da zahvalimo svim Francuzima koji su nas podržali i dali puno snage tijekom SP-a. Podijelili smo fantastične emocije čak i ako je zadnje poglavlje okrutno i boli. Ali, ne smijemo zaboraviti sve što je ova grupa napravila, iako je imala dosta poteškoća prije i tijekom Svjetskog prvenstva. Nije uvijek lako igračima, doživjeli su fantastične emocije tijekom ovog natjecanja. Za nas i igrače je veoma važno da pozdravimo ovu publiku", rekao je Deschamps.

Pročitajte više