Francuzi: Stigla je treća ponuda za Lovru Majera

Foto: Profimedia

LOVRO MAJER je dogovorio osobne uvjete suradnje s Wolfsburgom i čeka se njegov transfer iz Rennesa, pišu francuski mediji. Za razliku od prošle godine kad je bio stopiran njegov prelazak u Atletico Madrid, u ovom prijelaznom roku neće biti zabrana i bit će mu dopušteno otići.

Florian Maurice, direktor u Rennesu, potvrdio je da ima ponudu za hrvatskog veznjaka koji je vezan ugovorom do ljeta 2026. godine. Iako su se u klubu nadali da bi transfer mogao doseći 30 milijuna eura, francuski mediji pišu da je i 25 milijuna brojka kojom bi se zadovoljili.

Wolsburg nudi 20 milijuna eura

Navodno su za Majera zainteresirani Inter, Bayer i Wolfsburg. Wolfsburg, čiju momčad vodi Niko Kovač, poslao je treću ponudu za Majera. Foot Mercato piše da ona iznosi 20 milijuna eura, a spominje i bonuse uz taj iznos. "To možda neće biti dovoljno, Rennes traži malo više", navodi se u tekstu i dodaje da je Majer dogovorio osobne uvjete prelaska u njemački klub.

Majer je u Rennes stigao u ljeto 2021. u transferu iz Dinama vrijednom 12 milijuna eura i ima ugovor do kraja sezone 2026./27.. Za francuski klub odigrao je 78 utakmica uz učinak od devet golova i 16 asistencija.

Pročitajte više