Franko: Mislio sam da je gotovo kad sam zabio za 2:1, Rožman: Postajemo sve bolji

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

"UTAKMICA je bila zanimljiva za gledatelje. Lokomotiva je imala tu jednu priliku iz koje su zabili u prvom poluvremenu. Mi smo znali da u nastavku možemo okrenuti, to se i dogodilo, ali onda jedna nesmotrena situacija", rekao je Franko Andrijašević nakon remija Rijeke i Lokomotive (2:2) u derbiju 29. kola HT Prve lige.

"VAR je dosudio penal, isključio nam igrača i bilo je teško ići po treći gol. Čuvali smo taj remi. Mislim da smo se u drugom dijelu nametnuli, stalno smo prijetili. Kad smo okrenuli na 2:1, mislio sam da je gotovo. Dali smo sve od sebe. Hvala navijačima, drugačije je kada su oni tu. Kao da s njima imamo svi više snage", dodao je Andrijašević koji je bio strijelac za 2:1, ali je konačnih 2:2 postavio Karačić pred sam kraj utakmice udarcem s bijele točke. 

Zadovoljan prikazanim bio je i trener Rijeke Simon Rožman.

"Jako dobra utakmica. Mi postajemo sve normalniji kako vrijeme prolazi. Atmosfera je bila jako dobra, kao i podrška navijača", kazao je slovenski stručnjak odmah poslije utakmice.

Rožman upozorava da nema lakših i težih utakmica.

"Za mrvicu smo bili bolji, ali na kraju rezultat 2:2. Ništa, dalje idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da su gledatelji mogli uživati u dobrom nogometu. Nisam još vidio snimku penala, ali meni je bitno da smo bili bolji.

Posljednje dvije utakmice sadržaj baš nije bio nešto. Svaku utakmicu ćemo se pokušavati dignuti, navijači nam daju energiju.

Žao mi je zbog njih jer nismo pobijedili. Ide borba za gore, ide borba za ostanak. Nema lakših i težih utakmica. Moramo razmišljati o sebi, treba držati razinu i držati fokus. Bit će uspona i padova, ali treba držati konstantu u igri", zaključio je.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više