Lige petice

FULHAM - MANCHESTER CITY 0:3 Domaći ostali bez ijednog udarca u okvir gola

Foto: Catherine Ivill/EPA

MANCHESTER CITY pobijedio je 3:0 na gostovanju kod Fulhama u 28. kolu Premier lige golovima Johna Stonesa, Gabriela Jesusa i Sergija Aguera.

Fulham na cijeloj utakmici nije uputio nijedan udarac u okvir Cityjevog gola, ali se u prvom poluvremenu barem dobro branio te uspio sačuvati mrežu. Golijada je krenula u drugom poluvremenu, a otvorio ju je John Stones u 47. minuti nakon ubačaja Joaoa Cancela iz slobodnog udarca. Gabriel Jesus je u 56. minuti iskoristio pogrešku domaće obrane i povisio na 2:0, a samo četiri minute nakon toga konačnih 3:0 postavio je Sergio Aguero golom iz kaznenog udarca koji je izborio Ferran Torres. Argentinac je tako zabio svoj prvi pogodak u Premier ligi još od siječnja prošle godine, ali je otada odigrao samo 13 utakmica.

City trenutno ima 17 bodova prednosti na ljestvici Premier lige, ali i dvije utakmice više od prvog pratitelja, gradskog rivala Manchester Uniteda. Fulham ostaje na 18. mjestu s jednakim brojem bodova kao i Brighton na 17., no također imaju dvije utakmice više.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više