Fury ne vjeruje u revanš s Wilderom: "Imam osjećaj da će bježati od mene"

Foto: Getty Images / Guliver Images

TYSON Fury kaže kako ne vjeruje u revanš protiv Deontaya Wildera nakon što je dvojac u noći sa subote na nedjelju pružio jednu od najspektakularnijih teškaških boksačkih borbi u posljednjih 20 godina.

Fury je dvaput padao nakon razornih udaraca Wildera, ali mnogi smatraju kako je Britanac zaslužio pobjedu jer je bio bolji u ostatku borbe. Suci su na kraju meč bodovali neodlučeno pa se već priča o potencijalnom revanšu. Ipak, Fury smatra da Wilder neće imati hrabrosti za takav potez. 

"On će htjeti izbjeći revanš pod svaku cijenu. Imam čudan osjećaj da bi mogao obuti svoje tenisice za trčanje i bježati od mene. Trebao sam pobijediti nakon odluke sudaca i nositi WBC naslov natrag u Britaniju. Nažalost, ostaje u Americi. Obojica ostajemo neporaženi i sada moramo ponovno baciti kockicu", rekao je Fury, a njegove riječi prenosi BBC. 

Još jedna borba s Furyjem prije velikog izazova Anthonyju Joshui?

Oglasio se i trener Deontaya Wildera, Jay Deas. On tvrdi kako u kampu Amerikanca nemaju ništa protiv revanša.

"Ako bi ljudi željeli vidjeti takvo nešto ponovno, naravno da bismo voljeli revanš. Oba boksača su pružili fenomenalnu borbu", kaže Deas koji dodaje da bi osobno želio vidjeti Wildera u novom meču protiv Furyja prije nego što izazove Anthonyja Joshuu, teškaškog prvaka po verzijama IBF, WBO i WBA.

"Kad bi pitali samo mene, osobno volio vidjeti novu borbu protiv Furyja jer mislim da se tu radi o nedovršenom poslu. Ako novac ima smisla, voljeli bismo borbu u Britaniji. Deontay nikada nije problema što se tiče putovanja", završava Deas.

Pročitajte više