BOKS

Furyjev kopromotor: Borbe Furyja i Joshue nema samo zbog Eddieja Hearnea

Foto: EPA

JOŠ UVIJEK nije poznato koji će biti sljedeći potez u karijeri Tysona Furyja. Već mjesecima proziva druge borce i traži suparnika, a priča se sada već pretvorila u sapunicu. Već se nekoliko puta umirovio i vraćao iz mirovine, a sada je, ako ništa drugo, jasno da će prije novog umirovljenja odraditi barem jednu borbu. Doduše, ne i protiv koga.

Posljednjih nekoliko tjedana prozivao je Anthonyja Joshuu i tražio da potpiše ugovor o novoj borbi, ali to se nije dogodilo. Nakon toga je njegov otac rekao da su Hrgović, Ruiz i Ortiz potencijalni protivnici za Furyja u prosincu, ali sada se čini da je i to samo još jedna propala ideja.

Ozbiljne kritike na račun Hearna

Furyjev kopromotor, legendarni Bob Arum, žestoko je komentirao sagu. "Tyson Fury je Tyson Fury. On nije odvjetnik, nego borac, tako da postavlja ultimatume koji to zapravo i nisu samo kako bi poslao poruku. Pokrenite svoje g**ice i učinite nešto", prenosi Arumove riječi BoxingScene.

‘‘Jasno je da se radi o tome. Dakle, nikog ne treba kriviti što se ta borba ne događa, nikog drugog nego Eddieja Hearna‘‘, dodao je Arum.

Pročitajte više