Futacs produžio ugovor s Hajdukom

Foto: HNK Hajduk

DAN nakon što se proširila glasina o senzacionalnoj razmjeni igrača Hajduka i Rijeke, splitski klub je zaključio priču potpisom novog ugovora s mađarskim napadačem Markom Futacsem.

U medijima se pojavila informacija kako će Hajduk poslati Futacsa u Rijeku u zamjenu za Marina Tomasova, ali najbolji strijelac Prve HNL prošle sezone produljio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2019. godine.
 
"Vrlo sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom. Vrlo mi je bitno povjerenje koje mi je klub ukazao, na čemu sam iznimno zahvalan. Veselim se činjenici da sam ostao u Splitu. Sada sam potpuno miran i svakim sam treningom bliže povratku na travnjak. Vjerujem da ću se vratiti jači nego što sam bio", rekao je nakon potpisa Futacs.

Mađaru je ugovor trajao do ljeta ove godine, što znači da je mogao pregovarati s drugim klubovima i na ljeto otići bez odštete, ali odabrao je ostanak u Splitu.

Za Hajduk je upisao ukupno 33 nastupa i postigao 22 gola uz četiri dodane asistencije.  

Posljednji susret za Hajduk odigrao je u prvenstvenom ogledu prošle godine protiv Dinama u kolovozu, kada je ozlijedio koljeno koje mu je uspješno operirano. Trenutno je u procesu rehabilitacije i oporavka. Jučer se vratio u Split, a danas će se priključiti suigračima i treneru Željku Kopiću na poslijepodnevnom treningu, izvijestio je Hajduk.

 

Pročitajte više