FUTSAL

Futsal: Veliki dalmatinski rivali večeras igraju finale Kupa, evo gdje možete gledati

Foto: MNK Olmissum

VEČERAS se od 19 sati u Puli igra finale Hrvatskog kupa u malom nogometu. Tamo će se susresti dva najbolja dalmatinska kluba, aktualni prvak i osvajač kupa Olmissum te makarsko Novo vrijeme, posljednji klub koji je bio prvak prije dominacije Omišana.

U jučerašnjim polufinalnim ogledima gledali smo dvije dramatične utakmice. Favorizirani Olmissum je vodio 4:2 protiv dubrovačkog Squarea minutu prije kraja. Obje ekipe igrale su s golmanom igračem, a tu su se bolje snašli Dubrovčani koji su zabili dva gola i odveli susret u rulet penala. 

Tamo se Olmissum ipak bolje snašao. U posljednjoj seriji je vratar Nikola Čizmić skinuo udarac Mate Šimunovića i dao Omišanima priliku za još jedan trofej.

Makarani su se jako mučili s Crnicom, šibenskim klubom koji se ove sezone bori za ostanak u ligi. U uzbudljivom prvom poluvremenu palo je čak pet golova, a Šibenčani su otišli na odmor s minimalnom prednošću. U nastavku je Novo vrijeme ipak bilo bolje i odnijelo dramatičnu 6:5 pobjedu, a junak je bio Luka Suton s dva ključna pogotka.

Finale se igra večeras od 19 sati uz izravan prijenos na Areni 1.

Pročitajte više