EUROPSKE LIGE

Galliani: Nisam izdao Milan

Foto: EPA

ADRIANO GALLIANI, direktor novopečenog talijanskog drugoligaša Monze i nekadašnji glavni operativac Berlusconijeva Milana, komentirao je kritike na svoj račun.

Brojni talijanski mediji optužili su Gallianija da je izdao Milan kada je napustio klub s Berlusconijem i zajedno s njim krenuo graditi novu nogometnu priču u Monzi.

"Bilo je nekih ponuda i zahtjeva, ali neću navoditi imena. Dolazak u Monzu nije bio izdaja Milana. Prije Milana sam bio u Monzi, samo sam se vratio u svoj grad. Nikad nisam razmatrao da radim u nekom klubu nakon Milana, ali Monza nije samo klub, to je moje rodno mjesto, tamo se osjećam kao kod kuće", rekao je Galliani.

Ibrahimović nije opcija

Predsjednik Monze sada je Silvio Berlusconi, koji tvrdi da će njegov klub odmah nakon ulaska u Serie B krenuti i po plasman u Serie A, u kojoj bi se mogao sresti s njegovim bivšim klubom Milanom.

"To je bezvezno pitanje, razmišljat ćemo o tome ako do toga dođe. U kontaktu sam s Ibrahimovićem, on je stari prijatelj. Naravno, ne možemo ga dovesti zbog pravila, ograničen je broj nogometaša koje možemo imati u ekipi starije od 1997. godišta", rekao je Berlusconi. 

 

Pročitajte više