Garethu Baleu u Kataru zabranjeno igrati golf

Foto: Profimedia

IZBORNIK reprezentacije Walesa Rob Page zabranio je igranje golfa svojim igračima na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje 20. studenog i trajat će do 18. prosinca. "Da, golf je zabranjen. Ovdje smo kako bismo obavili posao. U prošlosti su me Gareth, Kieffer Moore i Aaron Ramsey pitali što radimo sutra poslijepodne i imamo li sastanaka. Odgovorio bih im: Ne, nema sastanaka, slobodno idite igrati", rekao je Page.

Podsjetimo, navijači Real Madrida, u kojem je Bale bio od 2013. do 2022., Baleu su zamjerali što je više entuzijazma pokazivao prema golfu nego prema nogometu. Prije tri godine navodno je suigračima iz madridskog kluba rekao: "Imam ugovor još tri godine i ako me se žele riješiti, morat će mi isplatiti 17 milijuna po sezoni. Ako ne žele, ostat ću u klubu i igrati golf."

Ljetos je Bale otišao iz Reala kao slobodan igrač potpisavši jednogodišnji ugovor s Los Angeles FC-om iz MLS-a, za koji je u 14 utakmica postigao tri gola. Wales se plasirao na Svjetsko prvenstvo nakon 64 godine. Igrat će u skupini B s Engleskom, Iranom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Pročitajte više