Garnett: Nikad nisam vidio fotku prvaka na kojoj je najbolji igrač u trećem redu

Foto: EPA

NIKOLA JOKIĆ predvodio je Denver Nuggetse do naslova u NBA ligi, prvog za taj klub. Odigrao je fantastično doigravanje, a zbog 30.2 koša, 14 skokova i 7.2 asistencije u finalnoj seriji protiv Miami Heata proglašen je najkorisnijim igračem finala. Koliko je oduševio sve koji su gledali seriju, oduševio je i nakon nje.

Kevin Garnett i Paul Pierce, dvojica legendarnih NBA košarkaša, prvaci s Boston Celticsima 2008., u nevjerici su komentirali Jokićevo ponašanje nakon završnice i njegovu skromnost u proslavi povijesne titule Nuggetsa.

Garnett: Kao da je najskromniji čovjek na svijetu

"Joker izgleda kao najskromniji čovjek kojeg sam vidio, nikad prije nisam vidio da se igrač koji je osvojio naslov tako ponaša. Više ga je zanimala njegova kćer, baš se isključio. Govorio je da mora na avion kad se pričalo o proslavi titule, bilo je to nešto najskromnije što sam ikad vidio", rekao je Garnett, a Pierce, MVP finala iz 2008., dodao je:

"Gledali ste Avengerse... Kao da je Thanos pucnuo prstima i poslao ga negdje da bude opušten i ništa ne radi."

"Posao je završen, idem. Gotovo je, nemam više obaveza. Kakva sad parada? Nisam to nikad vidio, on je jedan jedini, kao ni šampionsku fotografiju na kojoj je najbolji igrač u trećem redu. Pogledajte Denverovu fotografiju. Imate igrače u prvom redu, osoblje u drugom, trenere i obitelj u trećem. Mislim da je on u četvrtom redu, ma uopće nije ni na slici", dodao je Garnett.

Pročitajte više