Gattuso o Ronaldu: Kad sam ga prvi put upoznao samo se folirao, sad je stroj

Foto: EPA-EFE

MILAN i Juventus večeras od 18:30 u Jeddahu igraju susret talijanskog superkupa.

Saudijska Arabija je šesta različita zemlja u kojoj su Talijani organizirali dvoboj prvaka i osvajača kupa, ali odabir Saudijske Arabije izazvao je brojne kontroverze, osobito nakon ubojstva novinara Jamala Khashoggija. Potpredsjednik talijanske vlade Matteo Salvini nazvao je odluku o igranju u Jeddahu odvratnom, a upozorio je i na činjenicu da će ženama pristup svim sektorima stadiona biti zabranjen te da će moći sjediti samo u jednom dijelu.

No predsjednik Serie A Gaetano Micciche rekao je da je ovo odlična promocija za talijanski nogomet na potencijalno velikom tržištu pa će se utakmica na King Abdullah Stadiumu večeras ipak odigrati.

Momčadi su odavno stigle u Arabiju, a Milanov trener Gennaro Gattuso osvrnuo se na protivnika, najviše na Cristiana Ronalda.

"Mislim da je on tek u posljednjih sedam-osam godina izrastao u igrača kakav je danas. Kad sam ga sreo prvi put, samo se folirao, ali to je odavno prestao raditi. Promijenio se i sad je poput stroja. Melje, gnjavi te, stalno želi zabiti gol, a što je stariji to više trči. Meni on izgleda kao da uopće ne stari", dodao je Gattuso.

Pročitajte više