Gavranović konačno progovorio o Dinamu

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

"JEBO TE MAMIĆ", poruka je koju su navijači Rijeke nekoliko puta uputili Mariju Gavranoviću, nakon što se saznalo za njegovu želju da potpiše za Dinamo.

Iz Rijeke nisu priznali da su krajem prošlog prijelaznog roka na Maksimiru pregovarali o transferu Gavranovića u Dinamo. 
 
"Nemojte me ocjenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu što sam dosad napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu s Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno s mojim suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune", poručio je Gavranović nakon što se pročulo za pregovore.
 
Izvjesno je da je utakmica protiv Rudeša (3:0) bila posljednja za švicarskog napadača u dresu Rijeke. Ipak, on to odbija priznati...
 
"Uh, to još ne znamo. Moj je cilj napraviti transfer u ovom prijelaznom roku. Možda je ovo bila moja zadnja utakmica za Rijeku", rekao je Gavranović.
 
Prvi put je priznao da je Dinamo, koji ima 15 bodova više od Rijeke, jedna od opcija za nastavak karijere.
 
"Nadam se da ću proslaviti naslov, ali gdje, ne znam. Dinamo je samo jedna od opcija. Imam dovoljno vremena za sjesti s mojim zastupnikom i odabrati najbolju ponudu. Za šest mjeseci je Svjetsko prvenstvo i cilj mi je biti tamo. Moj mi je zastupnik rekao da ima puno interesantnih ponuda, ali što će od toga konkretno biti, vidjet ćemo."
 
Siječanjski prijelazni rok, budući da mu istječe ugovor, posljednja je prilika za Rijeku da ga proda.
 
"Ako Rijeka želi zaraditi, transfer se mora realizirati sada. A moj je cilj otići nekamo gdje ću igrati, a ne sjediti na klupi. Ne, nije isključen ni ostanak ovdje. Profesionalno sam se ponašao do zadnje utakmice ovdje. Što se tiče toga, ne može mi se ništa prigovoriti. Nije lako kad podržavaju cijelu momčad, a jedan dio navijača meni ne daje podršku..."
 
 

Pročitajte više