TRANSFERI

Gazzetta: Boban kreće u posljednji juriš na Madrid

Foto: EPA

ZVONIMIR BOBAN uskoro će odletjeti u Madrid kako bi odradio posljednje pregovore u transferu Angela Corree koji bi do kraja prijelaznog roka trebao postati novi igrač Milana.

Gazzetta dello Sport navodi da će za vrijeme svog boravka u Madridu pregovarati i s predstavnicima Reala vezano uz potencijalne transfere, a najviše se spominju imena Luke Jovića i Mariana Diaza. Tekst o toj operaciji donose pod naslovom "Milan - Correa, beskonačna misija: Bobanov posljednji juriš na Madrid". 

Prijelazni rok u Italiji završava 2. rujna, a talijanski mediji najavljuju da će ovo biti konačni Bobanov pohod na Madrid. Milan je dugo pregovarao oko Corree, ponudili su 45 milijuna eura, Atletico je tražio 55, ali sada se čini da će Madriđani popustiti i pristati na ponudu Milana u visini od 38 milijuna eura fiksno i sedam milijuna eura kroz bonuse. 

Što se tiče Jovića i Diaza, Real ih nije voljan trajno pustiti iz kluba, ali spremni su pregovarati o posudbi uz pravo otkupa pa će Milan tu tražiti svoju šansu da se dodatno pojača u napadu.

Pročitajte više