Roma ne želi da Džeko bude njezin kapetan

Foto: EPA-EFE

ROMA u nedjelju u 12:30 dočekuje Udinese, a Edin Džeko trebao bi biti u početnoj postavi prvi put nakon gotovo mjesec dana.

Reprezentativac BiH trenirao je odvojeno od momčadi nakon što se počelo pričati da bi u zimskom prijelaznom roku mogao otići u Inter, a trener Tiago Pinto je početkom mjeseca objavio da Džeko više neće biti kapetan Rome. Za utakmicu protiv Verone nije bio ni u sastavu, a protiv Juventusa je dobio posljednjih 28 minuta.

Kako piše La Gazzetta dello Sport, igrači Rome žele da Džeko ponovo bude kapetan, a njegov zamjenik Lorenzo Pellegrini je inzistirao da se reprezentativcu BiH vrati kapetanska traka. No i trener i klub odbili su tu mogućnost i ne žele ni čuti da bi Džeko mogao ponovo postati kapetan Rome.

U zimskom prijelaznom roku pričalo se da bi Roma i Inter mogli zamijeniti Sancheza i Džeku te da Džeko želi napustiti Rim, ali do tog transfera na kraju nije došlo. Džeko, koji će u ožujku napuniti 35 godina, u Romi je od 2016., a važeći ugovor ima do ljeta 2022. godine.

Za Romu je odigrao 243 utakmice i zabio 114 golova.

Pročitajte više