LUKA MODRIĆ

Gazzetta: Modrić jednim lajkom raspametio navijače Milana

Foto: EPA

VRIJEME je kada i najmanja reakcija igrača na društvenim mrežama, kao što je odabir opcije "like" na neku objavu, a da o prestanku ili početku praćenja nekog igrača ili kluba i ne govorimo, izaziva burne reakcije i smatra se itekako indikativnom.

Pa tako čak i ugledna La Gazzetta dello Sport kao važnu vijest donosi da se upravo to dogodilo među navijačima Milana nakon što je Luka Modrić lajkao objavu na službenom Instagram profilu Rossonera.

Zlatnoj lopti za 2018. i playmakeru Reala sviđa se podsjetnik na to kako je Milan na današnji dan 2011. osvojio talijanski superkup pobjedom nad Interom u Pekingu.

Milanisti su oduševljeno reagirali i kada je Modrić prije tjedan dana lajkao objavu da Milan u prvom kolu igra protiv Udinesea, a ovo sada smatraju novim dokazom da je blizu prelaska u njihov klub.

Zato su nakon tog Modrićevog lajka zasuli Instagram svog kluba porukama "Modriću, dođi. Čekamo te".

Naravno, nisu samo lajkovi dokaz Modrićeve bliskosti s Milanom. Još prije tri tjedna pisali smo da Modrićev menadžer Vlado Lemić pregovara s Milanom o transferu svog štićenika, godinu dana nakon što je u istom gradu to radio s drugim velikanom, Interom.

Modrić za mjesec dana navršava 34 godine, a prošla sezona pokazala je da zbog bioloških razloga više nije igrač kakav je bio još donedavno. Osim toga, Real iz Ajaxa dovodi 12 godina mlađeg Donnyja van de Beeka pa bi milanisti od Modrića uskoro mogli dobivati puno više od lajkova.

Pročitajte više