Gazzetta: Perišić i Icardi napuštaju Inter na ljeto

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER trenutačno drži treće mjesto u Serie A koje mu garantira novo sudjelovanje u Ligi prvaka sljedeće sezone. U elitno nogometno natjecanje Nerazzurri žele ući jači, a to podrazumijeva i odlazak nekih igrača koje bi zamijenili neki drugi.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, slijedi čistka na Giuseppe Meazzi na kraju sezone, a među onima koji bi trebali napustiti klub su Ivan Perišić i Mauro Icardi, piše milanski sportski list.

Hrvatskog reprezentativca u Interu planiraju zamijeniti Stevenom Bergwijnom iz PSV-a, a umjesto Icardija u napadu bi trebao zaigrati Edin Džeko (Roma), Romelu Lukaku (Manchester United) ili Duvan Zapata (Atalanta). 

Također, od ranije je dogovoren dolazak Diega Godina iz Atletico Madrida, čime će obrana dobiti veliko pojačanje, a u sredini terena Inter će pokušati Marcelu Brozoviću priključiti Ivana Rakitića (Barcelona), Ilkaya Gündogana (Manchester City) ili Christiana Eriksena (Tottenham). 

Jasno, prodajom nekih igrača talijanski klub bi imao novca za pojačanja, a ako na kraju ne stigne Raketa, u momčadi će ostati samo jedan Hrvat - Brozović. 

Pročitajte više