Transferi

Gazzetta: Perišić je dobio ultimatum

Foto: EPA

INTER je povećao ponudu za novi ugovor Ivanu Perišiću, ali nije dobio jasan odgovor hoće li hrvatski reprezentativac produljiti suradnju. Perišić je ove sezone bio jedan od ključnih igrača u osvajanju talijanskog kupa, drugog mjesta u prvenstvu i plasmanu u osminu finala Lige prvaka. Njegov ugovor s Interom istječe 30. lipnja i tada će moći napustiti klub kao slobodan igrač bez odštete. 

Prema talijanskim medijima, Inter je povećao ponudu s 4.5 na 5 milijuna eura plus bonusi, što bi ukupno bilo 6 milijuna eura po sezoni. Perišić je tražio 6 milijuna po sezoni i dvogodišnji ugovor. Sastanak njegova menadžera s vodstvom Intera trajao je oko sat vremena, a po izlasku novinari su ga pitali hoće li Perišić potpisati novi ugovor. Odgovor menadžera bio je: "Vidjet ćemo."

Perišić već ima ponudu od 6 milijuna eura, ali ne od Intera

Gazzetta dello Sport javlja da je Inter dao ultimatum Perišiću da odluku javi do kraja tjedna. Isti izvor navodi da 33-godišnji hrvatski ofenzivac ima nekoliko ponuda iz drugih liga, navodno je riječ o Chelseaju i Newcastleu.

Na sastanku je Perišićev menadžer rekao čelnicima Intera da je dobio ponudu od šest milijuna eura plus bonusi od jednog kluba iz inozemstva te je zatražio još vremena da o svemu razmisle u Perišićevom taboru. 

Pročitajte više