TRANSFERI

Gazzetta: Propada velika razmjena Juvea i Uniteda, Dybala odbio transfer

Foto: EPA

VELIKA razmjena Juventusa i Manchester Uniteda u kojoj je Paulo Dybala trebao otići u Manchester, a Romelu Lukaku u Torino, kako se čini, neće se dogoditi. Gazzetta dello Sport piše da je Dybala odbio transfer u Manchester te tako ugrozio cijeli dogovor. 

Lukaku je još ranije sve dogovorio s Juventusom i samo se čekao pristanak Dybale koji se po povratku s godišnjeg odmora trebao sastati s trenerom Sarrijem i definirati svoju budućnost. 

Sa Sarrijem se još nije sastao, ali Talijani pišu da je sportskom direktoru Paraticiju jasno rekao da transfer u United ne dolazi u obzir. Nije spreman napustiti Torino zbog Uniteda pa će ili ostati u klubu kako bi se pokušao nametnuti Sarriju, ili čekati ponudu nekog kluba koji mu po stilu igre više odgovara. 

Problem je i transfer Mandžukića

Takvih klubova nema puno, ali spominju se imena PSG-a i Intera, a talijanska momčad zvuči kao realnija opcija jer uz odštetu, Juventusu može ponuditi i Maura Icardija kao dio dogovora. Poznato je da Juventus želi dovesti Argentinca, a ovo bi bila idealna prilika da obje momčadi dobiju što žele. 

O Dybalinom odgovoru uvelike ovisi i budućnost Marija Mandžukića. Naime, Mandžukić je prvo trebao u United kao dio spomenute razmjene igrača, a ranije danas pojavila se informacija kako bi on trebao potpisati za United u posebnom transferu teškom između 10 i 15 milijuna eura.

Ipak, sad kad se čini da Lukaku neće doći u Torino, moguće je da Mandžukić ostane u Juventusu jer Torinjani nemaju dovoljno igrača u napadu da bi pustili hrvatskog napadača bez da dovedu zamjenu. 

Pročitajte više