LIGE PETICE

Gazzetta: Ronaldo će biti saslušan zbog dokumenta koji ne bi trebao postojati

Foto: Imago Sports/Guliver

DRŽAVNO odvjetništvo moglo bi ispitati Cristiana Ronalda u istrazi koja se vodi protiv Juventusa i njegovih čelnika. Oni su, podsjetimo, pod sumnjom u počinjenje kaznenih djela lažnog oglašavanja transakcija te vršenja nepostojećih transakcija vodstva kluba, točnije šefova poslovnog, financijskog i sportskog odjela Juventusa.

Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Fabio Paratici i ostali aktualni i bivši Juventusovi direktori su pod istragom, u koju se sad uključuje i Cristiano Ronaldo. Njega se ne tereti za protuzakonite radnje, već će u istragu biti uključen kao ispitanik zbog 'tajnog sporazuma' koji je imao s Juventusom, navodi La Gazzetta dello Sport.

Fantomski dokument

Prema navodima talijanskih izvora, postoji snimka telefonskog razgovora u kojem Juventusovi direktori govore o "dokumentu koji ne bi trebao postojati". Taj dokument još uvijek nije pronađen, unatoč naporima tužiteljstva koji ispituju klupske direktore i o Ronaldovom dogovoru s Juventusom. Zbog utvrđivanja o čemu je točno riječ, na razgovor bi stoga mogao biti pozvan i bivši napadač kluba, danas član Manchester Uniteda, navodi se.

Ronaldo je za Juventus od 2018. do kolovoza ove godine odigrao 134 utakmice uz učinak od 101 gola i 22 asistencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.