JUVENTUS

Genijalan gol Dybale ostao u sjeni CR-ovog čuda: "99 od 100 igrača bi stalo..."

Foto: EPA/Screenshot

U SJENI nevjerojatnog gola "Air" Cristiana Ronalda kod Sampdorije ostala je majstorija njegovog kolege iz napada Paula Dybale.

Juventus je na gostovanju u Genovi pobijedio 2:1, a vodeći gol djelo je omalenog Argentinca u 19. minuti.

Ove sezone najbolji i najkonstantniji igrač talijanskog prvaka tehnički je savršeno izveo udarac iz voleja poslije ubačaja Alexa Sandra s lijeve strane.

S 15-ak metara iskosa s desne strane lijevom nogom isprve je zahvatio precizan ubačaj i perfektno ga utjerao u mrežu Emila Audera.

Juventusova desetka pogodila je suprotni kut, no na žalost za njega, gol Cristiana Ronalda zasjenio je ovu tehničku perfekciju.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Dybaline majstorije možete pogledati OVDJE.

"Kad je Ronaldo zabio, misao mi je bila ista kao i kad je Dybala pogodio - je*ote, wow", započeo je Juventusov trener Maurizio Sarri nakon pobjede pa nastavio:

"Ali taj wow uistinu ne opisuje sve. Obojica su postigla dva izvrsna gola. Dybala je izabrao tući lijevom nogom isprve, i to iz voleja u situaciji u kojoj bi 99 od 100 igrača zaustavilo loptu i nakon toga pucalo", objasnio je Sarri.

Dybalu je Juventus htio prodati krajem kolovoza, navodno su Tottenham i PSG bili spremni platiti onoliko koliko Talijani traže, no 26-godišnjak se svim silama odlučio boriti za mjesto u Juventusu.

To mu se vratilo, ove sezone briljira i u 21 utakmici ima osam golova i pet asistencija te je Juventusov napad bez njega nezamisliv. Gol Sampdoriji pokazuje i zašto je to tako.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više