LIVERPOOL

"Gerrard je egoist, nije mu bilo bitno da Liverpool pobijedi, nego da on zabije"

Foto: Getty Images

NEKADAŠNJI napadač Liverpoola, ali i brojnih drugih engleskih i francuskih klubova, El Hadji Diouf, koji je pažnju javnosti osvojio sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu 2002. godine, otkrio je što misli o legendama Liverpoola. 

Diouf je transfer u Liverpool ostvario neposredno nakon Svjetskog prvenstva, a tamo je imao prilike svlačionicu dijeliti između ostalih i sa Stevenom Gerrardom i Jamiejem Carragherom. 

Obojicu navedenih nije štedio u svom nastupu na beIN Sportsu. 

"Steven Gerrard je veliki egoist. Nije mu bilo bitno da Liverpool dobiva utakmice, bilo je bitno da on postigne gol", istaknuo je Diouf pa se prebacio na Carraghera.

"On je zadnja osoba s kojom bih proveo Božić. Mrzim ga. On je bio najgori igrač kojeg sam ikad vidio na terenu. Bio je beskoristan. Imao je dvije lijeve noge i da nije bio Scouser, nikad ne bi imao karijeru kakvu je imao", dodao je Diouf. 

Posljednji klub za koji je Senegalac nastupao bio je malezijski Sabah, a nakon umirovljenja se okrenuo politici. Već dvije godine je član senegalskog parlamenta, a uskoro ima namjeru postati predsjednik države. 

"Planiram se kandidirati za predsjednika. Vjerojatno će to biti 2024. godine", rekao je Diouf.

Pročitajte više