Gira se vraća već u subotu

HRVATSKI košarkaš Gordan Giriček ima samo lagani podljev na desnom kvadricepsu, a liječnici iz Phoenixa su sigurni kako će nastupiti u prvoj sljedećoj utakmici.

Tijekom gostujuće utakmice kod Portlanda u utorak Giriček se gotovo bizarno ozlijedio. Pokušavajući zaustaviti dalekometni šut Jamesa Jonesa na samom isteku prve čevrtine, Giriček je pri doskoku udario u njegovo koljeno, te zadobio lagani podljev. Bol je bivala sve jača, pa je stoga Giriček preskočio utakmicu u srijedu kod Seattlea.

No, Phoenix ga nije stavio na listu ozlijeđenih, a liječnici garantiraju kako će se bol potpuno smiriti narednih dana. Prvu sljedeću utakmicu Phoenix igra na domaćem parketu protiv Houstona u subotu i izvjesno je kako će Giriček biti na dispoziciji Mikeu D'Antoniju.

"Stvarno sam se glupo ozlijedio. Toliko sam uzbuđen u novom okruženju, toliko motiviran da sam bezveze upao u problem pokušavajući zaustaviti nebitan šut. Stvarno ne znam zašto sam ga uopće išao blokirati, ali to je valjda odraz toga što želim sve napraviti najbolje moguće", rekao je Giriček i dodao:

"Lijepo je što imamo nekoliko slobodnih dana da podljev nestane. Sigurno igram u subotu",  rekao je Giriček.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više