Giroud: Frustriran sam i ljut

Foto: EPA

NAPOLI i Milan odigrali su 2:2 na stadionu Diego Armando Maradona u 10. kolu Serie A. Olivier Giroud zabijao je u 22. i 31. minuti nakon ubačaja Christiana Pulisica i Davidea Calabrije te je momčad trenera Stefana Piolija na poluvremenu vodila 2:0. Međutim, domaćin je izjednačio u nastavku, kada su strijelci bili Matteo Politano u 50. i Giacomo Raspadori u 63. minuti.

Giroud je igrao do 81. minute. Pioli ga je izvadio iz igre, a iskusni francuski napadač nije bio zadovoljan, što je potvrdio tijekom razgovora za Sky Sport Italia. "Osobno, sretan sam što sam postigao dva pogotka i zahvalan na ubačajima svojih suigrača. Međutim, razočaran sam rezultatom. Stvorili smo toliko prilika. Mogli smo pobijediti, ali nismo uspjeli zaključiti utakmicu", rekao je Giroud.

Istaknuo je kako Milan ni u jednoj od tri utakmice Lige prvaka protiv Newcastlea, Borussije Dortmund i PSG-a nije zabio gol. "Napoli je dobro reagirao nakon što smo odigrali odlično prvo poluvrijeme. Znali smo da će biti teže nakon odmora. Samopouzdanje im je poraslo s prvim golom. No ipak smo mogli napraviti više", smatra Giroud.

"I ja sam samo čovjek, nisam robot"

"Ljut sam i frustriran jer sam vidio da je Inter pobijedio u svojoj utakmici. Nadam se da nas ova dva izgubljena boda neće kasnije koštati", dodao je Giroud, koji je nakon izlaska iz igre odbio doći na klupu, već je utakmicu pratio sjedeći na prijenosnom hladnjaku.

"I ja sam samo čovjek, nisam robot. Bio sam razočaran jer sam siguran da sam mogao pomoći suigračima. Imao sam još energije, htio sam ostati na terenu. Naravno, smirio sam se za pet minuta i ispričao treneru. Poštujem njegovu odluku, samo sam želio najbolje za ekipu. Frustriralo me što smo trebali pobijediti", zaključio je Giroud.

Giroud je ove sezone postigao šest i asistirao za tri gola Milana u 12 nastupa. Piolijev sastav nalazi se na trećem mjestu s 22 boda, tri manje od vodećeg Intera. Branitelj naslova Napoli je četvrti s 18 bodova.

Pročitajte više