Glas ulice: Modri sutra puštaju Interu?

PRIČA o namještanju utakmica u hrvatskom nogometu nije nikakva novost, a kako se približava kraj sezone takve priče postaju sve glasnije i brojnije. Najnovije šaputanje ulice govori kako bi se Modri sutra na Maksimiru mogli poskliznuti protiv Intera. Dobro je poznato da su klubovi u odličnim odnosima, a tri nova boda na kontu Zaprešićana bila bi iznimno vrijedna u grčevitoj borbi za opstanak u elitnom društvu. Soldina momčad davnih je dana i matematički potvrdila naslov prvaka, stoga bod više ili manje, Dinamu apsolutno ništa ne igra.

Kladionice ruše koeficijente

Da nije riječ samo i zlobnim naklapanjima koja traže senzaciju potvrđuju i uvijek dobro obaviještene kladionice koje bilježe sumnjiv broj većih uplata na pobjedu kluba iz predgrađa.

Koeficijent na pobjedu gosta je u samo dva dana propao s gotovo 11 na ipak još uvijek velikih 6, a za očekivati je da će ga kladionice i dalje rušiti kako se primiče sutrašnja utakmica. Istodobno koeficijent na pobjedu Modrih proporcionalno raste pa je od skromnih 1.10 ili 1.20 narastao negdje i na 1.40.

U jednoj od najvećih hrvatskih kladionica uspjeli smo dobiti informacije da su u posljednja 24 sata uplaćene značajnije svote na pobjedu Intera, a da je slično i u drugim kućama koje zbog istog razloga ruše omjere.

"Istina je koeficijent na pobjedu gosta je drastično pao, dok na Dinamo polako raste. Razlog leži u dosta velikom broju značajnijih uplata na pobjedu Intera, što odmah budi sumnju, a svi znamo u kakvim su odnosima klubovi. Primijetili smo da i druge kladionice čine isto pa je za pretpostaviti da je i kod njih slična situacija", rekli su nam u odnosima s javnošću jedne od najpoznatijih hrvatskih kladioničarskih kuća.

Radi li se samo o glasinama ili iza cijele priče ipak stoji sumnjiva rabota, vidjet ćemo sutra na Maksimiru.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više