Glasnogovornik Wigana: Ne dovodimo Niku Kranjčara

MATT McCANN, glasnogovornik "Laticsa" za Index je izjavio kako njihov klub ne namjerava angažirati playmakera Hajduka i hrvatske reprezentacije Niku Kranjčara.

"Niko Kranjčar nije u našim planovima, niti ga namjeravamo kupiti", kratko je prokomentirao priče koje su se mogle čuti o prelasku Nike na JJB stadion i engleski sjeverozapad glasnogovornik Wigana.

Pošto se trener Wigana Paul Jewell pohvalno izjasnio o kvalitetama Nike Kranjčara, ipak smo inzistirali  na objašnjenju u vezi njihovih namjera prema Niki: "Istina je da je naš trener izrekao komplimente na račun Kranjčara, ali to je bilo samo to. Ako je gospodin Jewell izjavio kako mu se sviđa njegov način igre, to ne znači da ćemo ga kupiti", ponovio je McCann.

Wigan Athletic je, kao što je poznato, u posljednje vrijeme istican kao najnovija sigurna destinacija Nike Kranjčara. Završenu sezonu Wigan je okončao na desetom mjestu Premiershipa, nakon što je impresivno započeo prvu prvoligašku godinu u klupskoj povijesti, a u drugom dijelu je, unatoč očekivanom padu, dogurao do finala engleskog Liga kupa.

Prošle godine je za Wigan potpisao i Josip Skoko, ali se nije uspio nametnuti, pa je nakon prvog dijela prvenstva prešao u drugoligaški Stoke City.

Z.A.
Foto: D.P.

Pročitajte više