Glavni sponzor Primere u momčadi prvenstva nema Modrića: Nije čak ni na klupi

Foto: Guliver Image/Getty Images

MNOGI Luku Modrića smatraju najboljim veznjakom na svijetu pa su svi ostali šokirani kada su vidjeli da ga EA Sports nije uvrstio u najbolju momčad Primere.
 
Službeni sponzor Primere birao je najbolju momčad španjolske lige, a Modrića nema niti na klupi, odnosno među 23 igrača koja su se našla na popisu najboljih u ovoj sezoni.
 
Igrači su birani prema statističkim podacima, a Modrić s jednim golom i dvije asistencije u 25 nastupa nije pronašao mjesto u veznom redu najbolje momčadi.
 
U prvih 11 u veznom redu su Modrićev suigrač Toni Kroos, Bruno Soriano i Yannick Carrasco, a napad predvode Cristiano Ronaldo, Luis Suarez i Lionel Messi.
 
Na klupi je Marcelo, po mnogima najbolji lijevi bek na svijetu, a društvo mu pravi i sunarodnjak Neymar, zvijezda Barcelone.

Najboljih 11 (4-3-3): Jan Oblak- Dani Carvajal, Gerard Pique, Sergio Ramos, Felipe Luis - Toni Kroos, Bruno Soriano, Yannick Carrasco - Lionel Messi, Luis Suarez,Cristiano Ronaldo

Rezerve: Marc Andre Ter Stegen, Marcelo Viera, Diego Godin, Casemiro, Neymar Jr, Iago Aspas, Antoine Griezmann, N'Zonzi, Manu Trigerios, Pedro Leon, Isco Alcoron i Kevin Prince Boateng.

Pročitajte više