HRVATSKI NOGOMETAŠI

Goal: Marseille želi Mandžukića

Foto: Getty Images/Guliver Image

MARIO MANDŽUKIĆ i dalje je bez kluba.

Bivši hrvatski reprezentativac 5. srpnja raskinuo je ugovor s katarskim Al Duhailom i traži novi klub. Spominjalo ga se u kontekstu Bešiktaša, ali su pregovori propali, iako je posao bio praktički dogovoren. Mandžukića je želio i Fenerbahče, ali pregovori s tim klubom nisu ni započeli budući da je Mandžukić, prema pisanju turskih medija, tražio čak pet milijuna eura plaće.

Goal.com je danas objavio da 34-godišnjeg napadača želi Marseille koji se za njega počeo raspitivati. Marseille ima ogromnim problema s napadačima koji nikako ne uspijevaju uhvatiti formu ni ove ni prošle sezone i sve ide preko desnog krila Floriana Thauvina.

Mandžukić bi u Marseilleu bio među najplaćenijim igračima budući da Dimitri Payet, koji najviše zarađuje, ima oko četiri milijuna eura po sezoni. Marseille se za sad samo raspituje o Mandžukiću, a pregovori još nisu počeli, javlja Foot Mercato.

Mandžukić je prije odlaska u Katar pet godina igrao u Juventusu s kojim je došao do finala Lige prvaka u kojemu je zabio gol. Za talijanskog prvaka odigrao je ukupno 162 utakmice i zabio 44 gola uz 17 asistencija. Prije toga je igrao u Atleticu, Bayernu, Wolfsburgu i Dinamu.

Pročitajte više