LIGE PETICE

Gol sezone u Italiji postignut je u prvom kolu

Screenshot

ANTONIO CANDREVA U 84. minuti utakmice njegovog Intera i Leccea zabio je gol koji se slobodno može istaknuti kao jedan od favorita za gol sezone iako je postignut u prvom kolu Serie A. 

> Brozović zabio golčinu na prvoj utakmici novog Intera

Candrevin zgoditak bio je za konačnih 4:0, uvjerljivu pobjedu njegove momčadi. Inter je sve golove postigao zahvaljujući tome što su igrači Leccea pucačima Nerazzurra iz daljine ostavljali previše slobodnog mjesta i vremena pa je interistima bilo kao da su na pucačkom treningu, a ne na utakmici.

Brozović i Sensi poentirali su praktično neometani, a Lukaku je zabio sam iz blizine nakon što je Martinez izvan kaznenog prostora ostavljen na šutu, pa je golman Leccea jedva odbio njegov udarac, ali samo do nove Interove devetke.

Interov posljednji zgoditak također je posljedica nonšalancije i straha igrača Leccea koji su se povlačili u krilo golmanu svaki put kada bi im suparnici kružili oko kaznenog prostora.

Svejedno je to bio fenomenalan gol. Candreva je, naravno neometan, primio loptu na oko 30 metara od vrata s desne strane i otamo je silovitim i preciznim udarcem zakucao u suprotne rašlje.

Iskusnom (32 godine i 495 utakmica) krilnom igraču ovo je 72. gol u karijeri i 12. za Inter, ali prije svega onaj koji se doživotno pamti. 

Pročitajte više