Golčina Bellinghama i čudesne škarice Joselua za pobjedu Reala nad Manchesterom

Foto: Profimedia

IMPRESIVNIM golčinama novih igrača Real je pobijedio Manchester United 2:0 u prijateljskoj utakmici u Houstonu. Jude Bellingham postigao je gol u 6. minuti, a Joselu je u 89. minuti postavio konačan rezultat. Luka Modrić predvodio je Real kao kapetan do 61. minute, kada ga je zamijenio Diaz.

Mladi (20) Englez, kojeg je Real početkom mjeseca kupio od Borussije Dortmund za 103 milijuna eura i koji ako se ostvare bonusi može koštati 133 milijuna eura te tako postati najskuplji igrač u povijesti Reala, sjajno je zabio prvi gol na utakmici. Rudiger ga je odlično poslužio dubinskim proigravanjem, kojim je preskočio sve obrambene linije Uniteda, a Bellingham je vrhunskim utrčavanjem u prostor dodatno probio obranu suparnika, pa se onda još i efektno oslobodio čuvara Lisandra Martineza.

Tako je ostao sam pred Andreom Onanom. Golmana kojeg je Inter prije tjedan dana kupio od Intera za 52 milijuna eura, Bellingham je savladao velemajstorski, lobom s ruba kaznenog prostora. No, ono što je minutu prije kraja izveo Joselu, veteranski (33) povratnik u Real, zasjenilo je čak i Bellinghamovu golčinu. Lucas Vazquez centrirao je s desne strane, a Joselu se na petercu akrobatski bacio i škaricama zakucao u mrežu.

> KLIKNI OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ REALOVE GOLČINE UNITEDU

Pročitajte više