Gorica ili Hajduk? Evo gdje gledati meč s rasprodanog stadiona

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

GORICA dočekuje Hajduk danas od 17:10 u 26. kolu SuperSport HNL-a. Za obje momčadi to je jako važan meč. Domaćin je izgubio čak sedam od osam posljednjih utakmica, treneru Dinku Jeličiću svaki idući poraz mogao bi presuditi, a danas je bez važnog veznjaka Marka Solde. No Hajduk, koji mora pobijediti ako želi ostati u utrci za naslov, ne može unaprijed upisati pobjedu.

Gorica ga je ove sezone već jednom pobijedila na svom terenu, ali puno više od toga Mislava Karoglana brine situacija s ozljedama. Zbog njih mu nedostaje ili je tek oporavljen niz glavnih igrača. Osim Darija Melnjaka, kojeg nema do kraja sezone, i Ivana Perišića, koji je u zimskom prijelaznom roku došao teško ozlijeđen, naknadno je do kraja sezone izbačen i Mihael Žaper.

Za Goricu nema Filipa Uremovića i Josipa Brekala. Rokas Pukštas je već dulje ozlijeđen. Zvonimir Šarlija nije igrao u prošlom kolu protiv Istre, ali se sada očekuje njegov povratak. Meč se igra na rasprodanom stadionu. Gledat će ga oko 6 tisuća ljudi, najviše zahvaljujući navijačima Hajduka, koji ove sezone ruše rekorde svih stadiona na kojima gostuju.

Utakmicu sudi Dario Bel iz Osijeka. Pomoćnici su mu Goran Pataki i Kristijan Novosel. Četvrti sudac je Antonio Škrobić. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a njegov pomoćnik Marjan Tomas iz Vladislavaca. Delegat je Dražen Posavec, a časnik za sigurnost Vlado Svilokos. Prijenos je na kanalu MAXSport 1. Utakmicu možete pratiti i na Sporti aplikaciji.

 

Pročitajte više