HRVATSKA REPREZENTACIJA

Gradski vrt za Wales je rasprodan, ali HNS će pustiti još ulaznica

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NA UTAKMICI Hrvatska - Wales, 8. lipnja, na tribinama u Osijeku bit će više od 17.400 gledatelja.

Iako je stadion rasprodan u samo dva dana, HNS je u dogovoru s NK Osijekom postavio nove sjedalice pa će se u prodaju pustiti nekoliko stotina dodatnih ulaznica.

Prodaje dodatnih ulaznica neće biti putem interneta, već samo na blagajnama Gradskog vrta.

Za usporedbu, kada je posljednji put reprezentacija gostovala u gradu na Dravi, prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, na utakmici protiv Senegala raspoloživi kapacitet bio je 16.000 mjesta. 

"Po svršetku sezone u osječkom nogometnom prvoligašu intenzivirani su radovi na uređivanju stadiona u Gradskom vrtu. Razlog je već otprije poznat: domaćinstvo hrvatskoj reprezentaciji u kvalifikacijskoj utakmici protiv Walesa, 8. lipnja u 15 sati. Navijači Bijelo-plavih, koji su bili na posljednjim ogledima našeg prvoligaša u borbi za prvenstvene bodove, već su mogli vidjeti kako se jedan od zahvata odnosi na „spuštanje“ ograda koje su sada upola niže. To znači da će i ugođaj gledateljima biti ljepši, posebice onima koji su u prvim redovima na tribinama. Pogled prema terenu je sada ugodniji, budući da su igrači ipak vizualno dostupniji i nekako bliži publici nego prije", stoji u priopćenju Osijeka.

Pročitajte više