Granada kod Seville nema šanse

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

SEVILLA je uz Barcelonu jedina neporažena momčad Primere u dosadašnjem dijelu sezone, no trenutno su malo zaostali za vodećim Real Madridom zbog tri remija u posljednje četiri utakmice. Gostujuće se utakmice bez pogodaka protiv Atletico Madrida i Barcelone mogu smatrati uspjesima, no Sevillin je kiks definitivno remi na svom Sanchez Pizjuanu protiv Racing Sandandera. U toj je utakmici izjednačujući gol za Sevillu postigao Manu u drugoj minuti sudačke nadoknade. Njihov je trener Marcelino Garcia Toral upozorio svoje igrače da protiv regionalnih susjeda Granade ne smiju dozvoliti opuštanje budući da su njihovi protivnici u posljednjim utakmicama stvorili podosta prilika, no nisu imali sreće u realizaciji. U momčad Seville se nakon odrađene suspenzije vraćaju Frederic Kanoute i Fernando Navarro, no nedostajati će im španjolski reprezentativac Alvaro Negredo.

Granada se nakon 35 godina vratila u elitni španjolski nogometni razred, no povratak im do sada nije bio idealan. Baš naprotiv, Granada je nakon devet odigranih kola posljednja momčad lige sa samo pet osvojenih bodova i sa samo dva postignuta pogotka. Za razliku od njih, lideri Real i Barcelona imaju na kontu čak trideset golova više. Bez obzira na to, Granada je u prošlom kolu pružila iznimno dobar otpor aktualnom prvaku Španjolske i Europe, Barceloni koja ju je svladala golom Xavija. U toj je utakmici kod Granade nakon nepunih sat vremena isključen Jaime Romero, a u sudačkoj je nadoknadi isključen i Dani Benitez tako da će trener Fabri Gonzalez u Sevilli biti bez svoje «desetke i jedanaestke». Osim njih, gostima će nedostajati i ozlijeđeni veznjaci Carlos Martins i Hassan Yebda, tako da gosti u Sevilli igraju bez četiri ključna veznjaka. Osim njih, ozlijeđen je i branič Manuel Lucena koji je ove sezone zaigrao tek jednom za Granadu.

BetPlace.net preporučuje:

Sevilla je ogroman favorit u ovoj utakmici ukoliko se pogleda statistika, no i ukoliko se zna situacija s izostancima kod obje momčadi. Dok se u momčad Seville nakon suspenzije vraćaju važni Kanoute i Navarro, gostima zbog suspenzija i ozlijeda nedostaju čak četiri ključna veznjaka – Benitez, Romero, Yebda i Carlos Martins. S obzirom na to, očekuje se da će Sevilla na svom Sanchez Pizjuanu uzeti sva tri boda i približiti se samom vrhu Primere.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više