Grant kao Sinatra: I did it my way

AVRAM GRANT, trener Chelseaja, uspio je ono što nije Jose Mourinho. Odveo je londonski klub u veliki finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda...

"Kada se piše povijest uvijek je sve posebno. Još i više ako se dogodilo u Engleskoj i ako je u pitanju nogomet. Posebno ako je Chelsea u pitanju i ako ste pobijedili Liverpool u ovakvoj utakmici. Ponosan sam na sve, učinio sam ovo na svoj način." - rekao je Avram Grant parafrazirajući Sinatrovu uspješnicu "My Way".

"Trebali smo biti jako pametni, jer Benitez je sjajan strateg, taktički je odličan. Ali, uspjeli smo, ovo je naš san koji smo željeli i za koji smo se borili." - rekao je Grant i odgovorio na pitanje kakav je bio Frank Lampard.

"Imao je veliku tragediju iza sebe, ali je bio perfektan. Jedan od naših ključnih ljudi u ovoj pobjedi. I donio je toliko ljudskog u ovoj pobjedi." - rekao je Grant i objasnio zašto je na kraju utakmice kleknuo na travnjak i pomolio se:

"Ne znam je li znate, ali danas je dan Holokausta. Ne znam niti koliko ste upućeni u sve, ali nama u Izraelu je povijest bitna, a ja sam izgubio djeda u toj tragediji. Želio sam tome posvetiti barem trenutak." - rekao je izraelski trener i najavio finale:

"Manchester je odlična momčad, Ferguson je ponajbolji svjetski trener. Ali, ako smo ih nedavno pobijedili možda možemo samo još jednom." - završio je Grant.

D.R./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više