Grgić: Torcida ucjenjuje priopćenjem

PREDSJEDNIK Hajduka Branko Grgić kaže da je protiv nasilja, te da mu nije po volji priopćenje Torcide, za koje kaže da je ultimativno i ucjenjivački. Ne može više slušati skandiranja "Uprava, odlazi", a nedavno se šokirao kad mu je to po kući počeo vikati 5-godišnji sin Marko.

"Ostavku neću dati, ostat ću do kraja mandata, točnije do privatizacije kluba. Taj zadatak sam dobio od skupštine kluba, ali i društvenih i društvenih faktora, držim da je moralno izdržati usprkos naporima" - izjavio je Grgić za Sportske novosti.

Što se Štimca tiče i nekih njegovih istupa i ispada, Grgić kaže da je sve u rukama pravosudnih organa. Dodaje da ne želi zauzimati stav oko nekih situacija koje, kako smatra, nisu apsolutno čiste.

Njegovi odnosi sa Štimcem su vrlo dobri. Kaže da je Štimac jedan od onih koji je mnogo uložio u klub, i jedan od rijetkih koji se "izložio" za klub.

Govoreći o situaciji na Poljudu, čovjek koji već petu godinu zaredom vodi klub kaže da još uvijek sve imrovizira. Ističe kako je klub mogao otići u jednu vrst stečaja, ostaviti bez posla 80 ljudi, srezati igrački kadar, ali da za sve to nije imao snage te se odlučio za improvizaciju.

Pročitajte više