Ovacije za Prosinečkog i Dalića u Splitu

Foto; Hina

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić izjavio je kako ima viziju sastava za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali da je još rano govoriti o popisu igrača koje će pozvati u reprezentaciju za to natjecanje.

"Imam u svojoj glavi viziju što hoću i kako hoću, ali sve to ću provjeriti u sljedećih šest mjeseci koliko je ostalo do Svjetskog prvenstva", rekao je Dalić novinarima u Splitu gdje je s trenerske klupe vodio momčad Tropica na tradicionalnom 16. malonogometnom turniru Četiri kafića.

Prema Dalićevim riječima, u sljedećih šest mjeseci se puno stvari može promijeniti i dogoditi te još nije vrijeme za popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Na upit je li šest mjeseci uoči SP-a atmosfera u Hrvatskoj dobra za reprezentaciju, Dalić je rekao kako je za njega "atmosfera uvijek dobra jer radi svoj posao".

Nije želio komentirati aktualno stanje u hrvatskom nogometu rekavši kako je on izbornik.

"Veselim se dolasku u Split i ovdje sam zbog humanitarne akcije ovog turnira i to je za mene najvažnije, a druge me stvari ne zanimaju", rekao je.

Inače, prilikom predstavljanja Zlatka Dalića kao trenera malonogometne momčadi Tropica na malonogometnom turniru Četiri kafića u dvorani Gripe prolomio se buran pljesak.

Velike ovacije na Gripama dobio je i Robert Prosinečki.

"Ne vjerujem da su me nagradili za trenutnu formu, vjerojatno nisu zaboravili ono što sam pružao tijekom karijere", rekao je Prosinečki, prenosi Dalmatinski portal.

Turnir Četiri kafića je humanitarne naravi i sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora bit će donirana Centru Mir u Rudinama.



 

Pročitajte više