Grnja za poraz Hrvatske okrivio - Boga!

NASLUŠALI smo se svakakvih trenerskih izjava nakon poraza, ali izjava Ivice Grnje, koji je za poraz Hrvatske u uzvratu dokvalifikacija od SiCG optužio ni manje ni više nego - Boga, ipak je malo previše.

"Naša momčad je bila osuđena od strane Boga. Prije ovako dvije važne utakmice ostali smo bez izbornika, kasnije i bez pomoćnika. Sve se poklopilo, nismo uspjeli postići drugi gol zahvaljujući prvenstveno njihovom golmanu Stojkoviću. Pokušali smo sve, svaki igrač dao je sve u granicama svojih mogućnosti i to nije bilo dovoljno u obje utakmice." - započeo je Grnja svoje obraćanje novinarima nakon poraza Hrvatske u Velikoj Gorici.

"Žao mi je da nismo dobili potvrdu blistavih rezultata u kvalifikacijama. Što se tiče Nike Kranjčara, on je dobar čovjek i igrač, proveo je dosta vremena s ovom generacijom i žao mi je što cijelo vrijeme nije bio s nama, jer bi bili još bolji." - kazao je Grnja, pa dodao: "Asanović je u poluvremenu održao sastanak s nama u svlačionici, a moje je bilo da njegove tehničko-taktičke zamisli realiziram na terenu, ja taktiku nisam odredio."

Novinare je zanimalo zbog čega vratar Vranjić, koji je danas odigrao ispod svojih mogućnosti, nije zamijenjen u poluvremenu.

"Zato što bi onda imali zamjenu manje, a Pelaić i Bartulović su se već u poluvremenu žalili na bolove. Što se tiče Vranjića, on je standardni golman naše reprezentacije, bio je efikasniji od Radmana, a oko izbora golmana se obično sluša njihovog trenera, dakle Mrmića." - zaključio je Grnja.

Pročitajte više