Grobari se naslađuju: Dule je stavio "Nokiju na silent"

DANAS je na rasporedu druga utakmica četvrtfinalne serije Eurolige između Maccabija i Partizana. Baš kao i prvi susret, i ovaj se igra u Tel Avivu.

U Srbiji se i dalje naslađuju velikom pobjedom u prvoj utakmici koja im je otvorila vrata senzacije. Nakon minusa od 21 koša, Beograđani su se vratili i na koncu slavili s "uvjerljivih" plus osam. Bio je to jedan od najvećih "comebackova" uopće u Euroligi.

Kurir donosi posebno duhovitu pošalicu Grobara koji likuju nad prvom utakmicom i pomalo se rugaju navijačima slavnog Maccabija. Kako se njihova dvorana zove Nokia arena, navijači Partizana kažu kako je Dule (Duško Vujošević) "stavio Nokiju na silent".

"Maccabi je i dalje favorit"

No, igrači "crno-belih" su oprezni pred nastavak serije. Kažu kako su Izraelci i dalje favoriti.

"Maccabi je i dalje favorit, igraju i ovu utakmicu pred prepunom dvoranom svojih navijača. Probat ćemo se mnogo bolje pripremiti za taj dvoboj. Prvu utakmicu odigrali smo odlično u drugom poluvremenu, ali smo u početku imali velikih problema", izjavio je za Kurir heroj prvog ogleda Dušan Kecman.

"Ništa nije gotovo, igraju na domaćem parketu, pred publikom oni su i dalje favoriti. Pokušat ćemo popraviti ono što nije valjalo i probat ćemo dobiti i drugu utakmicu. Najbitnije je da nikada ne odustajemo, da momčad do kraja vjeruje u preokret do samog kraja. Samo da i večeras odigramo najbolje što možemo", dodao je Aleksandar Rašić.

Pročitajte više