Grobari stigli u Solun. Nadaju se da će naći Bad Blue Boyse

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Dinama danas igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. Utakmica započinje u 18:45, a hrvatski prvak ima dva gola prednosti nakon što je u Maksimiru prije tjedan dana slavio 2:0. Tekstualni prijenos utakmice i sve najvažnije što joj prethodi pratite na Indexu.

Na utakmici Dinamo neće imati podršku svojih navijača. Ova utakmica proglašena je visokorizičnom, a osim toga hrvatski prvak ima zabranu. Zbog navijačke tučnjave u Ateni početkom kolovoza, uoči susreta između AEK-a i Dinama, njegovim navijačima nije dozvoljeno ići na europska gostovanja ove sezone.

Srbi: Stotinjak Grobara krenulo je u Solun, nadaju se da će naći Boyse

No to ne znači da grčka policija nije na oprezu i da ne radi sve što može kako bi spriječila eventualni incident. Prema pisanju tamošnjih medija, policija uvjerava sve da u državu nisu ušli hrvatski navijači i da ne treba dizati nikakvu paniku.

Ipak, ova utakmica ima dodatan uteg u tom pogledu. Navijači PAOK-a, Gate 4, pobratimljeni su s Grobarima, navijačima beogradskog Partizana. Više srpskih medija piše da je preko sto Grobara otputovalo u Grčku.

Neki su zadržani na granici pa vraćeni prema Srbiji, dok su se neki uspjeli probiti do Soluna. Nadaju se da će tamo naći Bad Blue Boyse i imati okršaj s njima. Srpski mediji izvještavaju i o "opsadnom" stanju i velikim policijskim mjerama u gradu.

Pročitajte više