TRANSFERI

Guardian: Francuz stiže u Manchester, čeka se da njegova mama odobri transfer

Foto: EPA

FRANCUSKI veznjak Adrien Rabiot postat će novi igrač Manchester Uniteda, piše ugledni engleski list Guardian. Rabiot bi trebao prijeći iz Juventusa za 15 milijuna eura. Talijanski klub rado će ga prodati, nije 27-godišnji Francuz bitan za trenera Massimiliana Allegrija.

Inicijalni dogovor dvaju klubova navodno je postignut, no čeka se dopuštenje Adrienove majke Veronique, koja skrbi o njegovoj karijeri. Rabiot je u karijeri još igrao i za PSG i Toulouse, a za reprezentaciju je skupio 29 nastupa. Osvojio je pet naslova prvaka Francuske te naslov prvaka Italije. No poznat je i po lošoj disciplini, zbog čega je nekoliko puta kažnjen.

Ten Hag mora krenuti po nove igrače

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag još se uvijek nada da će dovesti Frenkieja de Jonga unatoč tome što zasad nema pravog odgovora iz Barcelone. Taj bi transfer trebao koštati 65 milijuna eura odmah te dodatnih 20 milijuna kroz bonuse. 

Manchester United je na otvaranju ovogodišnjeg izdanja Premier lige iznenađujuće izgubio 2:1 na Old Traffordu od Brightona. Tamo je Ten Hag, prije uvođenja Ronalda s klupe, igrao bez pravog napadača, pa se piše i da bi mogao dovesti Marka Arnautovića, Austrijanca koji trenutno igra za Bolognu.

Pročitajte više