Guardiola: Jesmo li se već počeli spremati za Real? Nikad to ne radim iz poštovanja

Foto: Epa

SAVRŠEN vikend je iza Manchester Cityja. Građani su najprije u subotu demolirali Luton s 5:1, a onda su dočekali velike kikseve Liverpoola i Arsenala i preuzeli su prvo mjesto u prvenstvu. U srijedu momčad Pepa Guardiole na svom Etihadu dočekuje Real u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (3:3 je bilo u Madridu), a Katalonac je za službene stranice kluba rekao da će se početi pripremati za tu utakmicu u ponedjeljak i utorak.

"Nismo se još pripremali za Real. Nikad to ne radim kao trener ako znam da me prije toga čeka još jedna utakmica. Bilo bi to nepoštivanje prema Lutonu. Pogledat ću videoanalizu Reala večeras ili sutra i vidjeti planiraju li nas iznenaditi s nečim", rekao je Guardiola pa se osvrnuo na pitanje može li City obraniti trostruku krunu ove sezone:

''Moji igrači obožavaju igrati pod pritiskom. Prilično sam siguran da ćemo na sva tri fronta biti do samog kraja. Znam to jer poznajem svoje igrače. Ne kažem da ćemo osvojiti Premier ligu ili Ligu prvaka, ali sigurno ćemo dati sve od sebe."

Pročitajte više