Guardiola nakon ispadanja iz LP-a otpisao igrača kojeg je platio 117 mil. eura?

Foto: EPA

PEP GUARDIOLA je odlučio da za Jacka Grealisha (28) više nema mjesta u momčadi Manchester Cityja, objavio je danas Football Insider. Engleski medij navodi da je razlog ovako radikalnoj odluci španjolskog menadžera generalno nezadovoljstvo u klubu partijama koje Grealish pruža na terenu. Posebno su nezadovoljni njegovim utakmicama u Ligi prvaka ove sezone. U osam nastupa, Grealish nije postigao pogodak, a namjestio je samo dva.

Podsjetimo, Manchester City je za ofenzivca Aston Ville platio odštetu od 100 milijuna funti ili 117 milijuna eura. Grealisha se nakon što je plaćen bogatstvo u javnosti gleda i ocjenjuje posebno kritički, a očito je taj slučaj i kada su u pitanju interne ocjene njegova učinka.

Football Insider tako navodi da je donesena odluka da će Grealish u ljetnom prijelaznom roku biti ponuđen svim zainteresiranim klubovima, ali ne navodi se koliko će City tražiti za njega. Ono što je sasvim sigurno, engleski prvak neće vratiti novac koji je uložio u Grealisha. U ovom trenutku Grealish prema Transfermarktu vrijedi 65 milijuna eura.

Pročitajte više